Contact

Contact

Heb je een vraag aan het Expertisehuis Gehechtheid over scholing? Of heb je een vraag aan onze gehechtheidsspecialisten over een gehechtheidstraject? Neem dat met de juiste persoon contact op.

We horen graag van je! Neem alsjeblieft contact op met de juiste contactpersonen, dat scheelt ons een hoop doorverwijzen. Hieronder wordt uitgelegd met wie je contact kunt opnemen.

Contact ons

Wil een gehechtheidstraject (gehechtheidsonderzoek en/of begeleiding) aanvragen of heb je daar vragen over?

Hier vind je de gehechtheidsspecialisten die gelicentieerd zijn en met de Loekemeijermethode mogen werken. Je mag direct met een van hen contact opnemen voor informatie of voor een gehechtheidsstraject en niet met het Expertisehuis Gehechtheid. Het Expertisehuis Gehechtheid biedt geen gehechtheidstrajecten, dit doen onze gehechtheidsspecialisten.

Wil je meer inhoudelijke informatie over de Loekemeijermethode of een casus bespreken?

Schrijf je dan in voor de online casuïstiek. Dit is speciaal ontwikkeld voor ouders, partners, naasten, hulpverleners, begeleiders, docenten en werkgevers. Een van onze gehechtheidsspecialisten staat graag voor je klaar.

Wil je meer informatie over consultatie of scholing?

Bij informatie over scholing en consultatie kun je het Expertisehuis Gehechtheid een bericht sturen via het onderstaande contactformulier of een e-mail: info@expertisehuisgehechtheid.com. Je kunt ons ook bellen en een bericht inspreken op het nummer 040-3690434. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. We merken dat er regelmatig mail van ons in de spam terechtkomt, check daarom ook je spam als je binnen twee werkdagen nog geen reactie van ons hebt ontvangen.

Stuur ons een bericht

Routebeschrijving

Ons kantoor bevindt zich op het terrein Sectie C (kaart), op de 1e verdieping van gebouw 2. Gebouw 2 (en de ingang) bevindt zich direct na de hoofdpoort aan de linkerkant. Parkeren is gratis.

Komt u met het openbaar vervoer? Neem op Station Eindhoven buslijn 5 richting ’t Hofke en stap uit bij halte “Broekakkerseweg”. Loop om gebouw ’t Karregat heen. Sectie C bevindt zich achter het grote parkeerterrein aan de overzijde van de Urkhovenseweg.