Contact

Contact

Heb je een vraag aan het Expertisehuis Gehechtheid over een gehechtheidstraject, scholing of consultatie? Heb je een idee of wil je kennismaken of gewoon een kopje koffie komen drinken? Wees welkom en neem contact met ons op.

We horen graag van je!

Contact ons

Wil je meer informatie over een gehechtheidstraject (gehechtheidsonderzoek en/of begeleiding)?

Hier vind je de gehechtheidsspecialisten die gelicentieerd zijn en met de Loekemeijermethode mogen werken. Je mag direct met een van hen contact opnemen voor informatie of een onderzoekstraject. 

Wil je meer informatie over consultatie of scholing?

Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier of stuur een e-mail. Je kunt ons ook bellen en een bericht inspreken. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. We merken dat er regelmatig mail van ons in de spam terechtkomt, check daarom ook je spam als je binnen twee werkdagen nog geen reactie van ons hebt ontvangen.

Wij zijn bereikbaar op:

Stuur ons een bericht

Routebeschrijving

Ons kantoor bevindt zich op het terrein Sectie C (kaart), op de 1e verdieping van gebouw 2. Gebouw 2 (en de ingang) bevindt zich direct na de hoofdpoort aan de linkerkant. Parkeren is gratis.

Komt u met het openbaar vervoer? Neem op Station Eindhoven buslijn 5 richting ’t Hofke en stap uit bij halte “Broekakkerseweg”. Loop om gebouw ’t Karregat heen. Sectie C bevindt zich achter het grote parkeerterrein aan de overzijde van de Urkhovenseweg.