Scholing

Scholing

Het Expertisehuis Gehechtheid heeft een unieke kijk op autisme. Want is vreemd of ongepast gedrag echt zo raar? De Loekemeijermethode leert je gedragingen herkennen en goed interpreteren als ontwikkelingsfasen in de emotionele en sociale gehechtheid. Bovendien krijg je de werkwijze Actieve Nabijheid aangereikt om nog beter aan te sluiten bij de emotionele en sociale gehechtheidsontwikkeling van jouw cliënten. Samen maken we ontwikkeling mogelijk!

Afbeelding van WhatsApp op 2023-01-23 om 12.59.54

Opleiding tot gehechtheidsspecialist

Opleiding tot gehechtheidsspecialist

De Loekemeijeropleiding tot gehechtheidsspecialist stoomt je klaar om zelf de Loekemeijermethode in je eigen praktijk of instelling te gebruiken. Je wordt in een kleine groep op een unieke en persoonlijke wijze opgeleid door de ontwikkelaar en oprichter van de Loekemeijermethode. Ervaringsdeskundigen delen hun ervaringen en expertise over de stappen die zij hebben gezet in hun gehechtheidsontwikkeling.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-01-23 om 13.21.48

Eendaagse cursus

Eendaagse cursus

Wil je kennismaken met de Loekemeijermethode? Wil je je bewust worden van een andere manier van kijken naar en benaderen van (complexe) gedragingen van kinderen, jongeren en volwassenen met autisme? Voel je welkom en meld je aan voor de eendaagse cursus ‘Autisme en Gehechtheid’. Tijdens de cursusdag ervaar je de meerwaarde van het gebruik van Loekemeijermethode in de hulpverlening aan kinderen, jongeren en volwassenen met autisme.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-01-23 om 13.21.48
Afbeelding van WhatsApp op 2023-01-23 om 13.19.24

Oudercursussen

Oudercursussen

Pas zelf thuis de Loekemeijermethode toe! Volg deze unieke oudercursus over ‘Autisme en Gehechtheid’ om zelf je kind met autisme, ongeacht zijn of haar leeftijd, verder te helpen in zijn of haar emotionele en sociale gehechtheidsontwikkeling! We ondersteunen je om als ouder of opvoeder ofwel de eerste gehechtheidspersoon zelf de regie te nemen en de gehechtheidsontwikkeling van je kind te stimuleren. Door de groep klein te houden is er persoonlijke aandacht voor iedereen.

under construction (1500 x 1080 px) (1)

Interactieve lezingen

Interactieve lezingen

Op zoek naar een interessante interactieve lezing? Het Expertisehuis Gehechtheid geeft (op maat gemaakte) interactieve lezingen met onderwerpen uit de Loekemeijermethode ofwel de emotionele en sociale gehechtheid.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-01-23 om 13.21.48